maanantai 8. helmikuuta 2021

Vihdoinkin lunta


Joulukuun vesisateisista keleistä huolimatta ulkoilimme joka päivä. Vuoden vaihtuessa kelit vihdoinkin muuttuivat 😀
Vaikka pakkasmittari näyttää välillä melkoisia lukemia, käymme ainakin vähän ulkoilemassa päivittäin. Hoitopaikan pihassa on paljon lunta ja iso liukurimäki. On kuitenkin mukava välillä käydä aidatun pihan ulkopuolella.
Kuvissa olemme kävellen saapuneet pienelle retkelle pihaan, jossa on tunnelmallinen kota, touhuihin houkutteleva lumikasa, lampaita ja kanoja. Kiitokset Minnalle ja Eerolle tästä mahdollisuudesta!

Elinan ja Karin pihassa kävimme hiihtämässä, laskemassa mäkeä ja ruokkimassa lampaita.


Maijan ja Ramin pihassa pääsimme Vito-koiran kyytiin! Hyvin jaksoi Vito kuljettaa lapsia useampaan kertaan lenkkiä. Hoitopaikan parkkipaikalle saapui jotakin kiinnostavaa. Palomiehet jättivät toisen auton hetkeksi pihaan ja pakkohan sitä oli käydä ihailemassa ihan vieressä.


Hiihtämässä käydään joka viikko! Ladulta kuuluu usein "Tää on kivaa"... Alkuun teimme itse ladut, mutta lunta tuli onneksi niin paljon, että Hannu Pihlajamäki kävi tekemässä moottorikelkalla ladut. Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos mielenkiinnosta blogiamme kohtaan. Kommenttien julkaisemisessa on pieni viive, sillä tarkastamme kommentit aina henkilökohtaisesti. Kaikkiin palautteisiin vastataan ja hyvällä maulla kirjoitetut risut, ruusut, kommentit ja terveiset näkyvät tarkastuksen jälkeen kommentit-osiossa.