tiistai 19. helmikuuta 2019

Lasten Pirkkaset-perhetapahtuma Kierivällä Kivellä

Kierivä Kivi järjesti koko perheen tapahtuman Pinsiön maamiesseurantalolla 9.2.2019. Pinsiön maa- ja kotitalousseura antoi luvan käyttää seurantalon tiloja tapahtumaan. Toimintapisteitä oli sekä ulkona että sisällä.

Aluksi näytti siltä, että vain tapahtuman järjestäjät perheineen olivat uskaltaneet lähteä räntäsateiseen ilmaan 😉 Onneksi kuitenkin kymmeniä muitakin rohkeita löysi paikalle.

Ulkona oli mahdollisuus painaa polttoraudalla kuva puukiekkoon Karin avustuksella tai laskea liukurilla hurjaa mäkeä alas. Myös makkaranpaisto onnistui polttorautapisteellä.

Sisätiloissa oli mahdollisuus tehdä oma lammas pahvista ja lampaanvillasta, pahvisesta ympyrästä tai puukiekosta Väinämöinen, värittää oma taruolento tai vaikkapa istahtaa hetkeksi tyynylle lukemaan/kuuntelemaan satua. Salissa oli myös käsikäyttöinen pieni mylly, mitä käyttämällä sai tehtyä jyvistä jauhoa. 


Etualalla tehdään tarkkaa työtä pahvisen Väinämöisen parissa ja taustalla ahkeroidaan piiiiiitkää ketjusilmukkanauhaa.

Buffetista sai ostaa edullisesti hernekeittoa ja sämpylää tai kahvia ja leivonnaisia.

Kiitos kaikille osallistujille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos mielenkiinnosta blogiamme kohtaan. Kommenttien julkaisemisessa on pieni viive, sillä tarkastamme kommentit aina henkilökohtaisesti. Kaikkiin palautteisiin vastataan ja hyvällä maulla kirjoitetut risut, ruusut, kommentit ja terveiset näkyvät tarkastuksen jälkeen kommentit-osiossa.